Werkzaamheden in Park Toorenvliedt Middelburg!

middelburg logo blog
MIDDELBURG – De gemeente Middelburg is bezig om stadspark Toorenvliedt aantrekkelijker en veiliger te maken. Vanaf 12 augustus worden weer zichtbare stappen gezet om het park op te knappen.

Onlangs zijn er in het park twee nieuwe bruggen geplaatst waarmee een nieuwe ontsluiting is gerealiseerd vanuit de Stromenwijk. Vanaf 12 augustus wordt het nieuwe voetpad aangelegd van de Koudekerkseweg naar de Arnelaan. Daarna zullen de andere paden worden voorzien van een nieuwe bovenlaag. Tenslotte zal de ingang aan de Koudekerkseweg opnieuw worden ingericht met onder meer bankjes en een pad naar één van de elf bunkers waarop een mooi uitzichtpunt wordt gerealiseerd.
De werkzaamheden zullen naar verwachting tot uiterlijk 1 oktober duren.

Rondleiding: 10 september om 16.00 uur

Wilt u de verbeteringen in het park met eigen ogen zien? U bent natuurlijk alle dagen van de week van harte welkom. De gemeente verzorgt op dinsdag 10 september vanaf 16.00 uur een rondleiding in het park. Wethouder Saskia Szarafinski en enkele ambtenaren vertellen u met plezier over de werkzaamheden en welke plannen er nog tot juni 2014 op stapel staan. Opgeven kan door een mail te sturen naar [email protected].

Feestelijke(her)opening

Wijkbeheergroep ’t Zand/Stromenwijk heeft het idee geopperd een feestelijke (her)opening van het stadspark te houden in de zomer van 2014. Zij kunnen hiervoor nog hulp gebruiken. Heeft u leuke ideeën of wilt u meehelpen met de organisatie? Geef u dan op door een mail te sturen naar [email protected].

Lees ook:Rondleiding park Toorenvliedt Middelburg!
Lees ook:Werkzaamheden Middelburgs park Toorenvliedt!
Lees ook:Europese kijkdag over Tweede Wereldoorlog!
Lees ook:Rondleidingen Scheldekwartier
Lees ook:Heropening Torenvliedt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>