Gastrovan nog één keer in Vlissingen!

dinner blog
VLISSINGEN – Het pop-up restaurant Gastrovan is vanwege het ontbreken van een geldige vergunning niet langer welkom in de Vlissingse Timmerfabriek. Gelukkig is er goed nieuws. De organisatie van Film by the Sea meldt woensdag: “Na het fantastische culinaire succes van pop-up restaurant Gastrovan in de Timmerfabriek in Vlissingen, hebben wij deze enthousiaste club weten te strikken om op zondag 22 september een diner te verzorgen tijdens het Film & Food programma van Film by the Sea.”

“Voor iedereen die nog niet heeft kunnen genieten van Gastrovan bestaat nu de mogelijkheid om alsnog aan te schuiven bij deze jonge kookhelden en hun enthousiasme te proeven.

Het diner begint om 18.30 uur en duurt tot 20.30 uur. De couvertprijs bedraagt € 42,50. Een drankarrangement is bij de couvertprijs inbegrepen.

Reserveren kan vanaf vanavond (31 juli).”

Lees ook:Restaurant Timmerfabriek blijft dicht!
Lees ook:Film by the Sea: Moluks eten en film kijken….
Lees ook:Nieuwjaarsdiner mantelzorgers!
Lees ook:Film Atlantikwall: De verborgen Grens!
Lees ook:Diner Makan voor Maluku

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>