Komst marinierskazerne!

mariniers blog
VLISSINGEN – De Provincie Zeeland bereidt de komst van de Marinierskazerne naar Vlissingen voor. De kazerne komt ten oosten van de Buitenhaven. Om de bouw mogelijk te maken, stellen Gedeputeerde Staten een provinciaal inpassingsplan (bestemmingsplan) op. Een eerste voorlopige versie is af. Op woensdag 23 oktober is er tussen 19.00 en 21.00 uur een informatieavond in de Marinekazerne in Vlissingen (Oosterhavenweg 10). Dan wordt de inhoud van het plan toegelicht en heeft u de gelegenheid vragen te stellen.

Het voorontwerp inpassingsplan ligt tot en met 13 november ter inzage op het Provinciehuis in Middelburg (Abdij 6) en het Gemeentehuis in Vlissingen (Paul Krugerstraat 1). In die periode kan iedereen een reactie insturen naar Gedeputeerde Staten van Zeeland, afdeling Ruimte, postbus 6001, 4330 LA Middelburg. De reacties worden benut bij het opstellen van het ontwerp inpassingsplan.
Meer info: www.zeeland.nl

Lees ook:Marinierskazerne Vlissingen!
Lees ook:Inpassingsplan Marinierskazerne!
Lees ook:Inloopbijeenkomst Marinierskazerne!
Lees ook:Bouw Marinierskazerne dichterbij!
Lees ook:Condoleanceregister slachtoffers vliegramp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>