Starten met succes!

Kamer van Koophandel blog
HEINKENSZAND – Er is een informatiebijeenkomst op dinsdag 29 oktober in De Stenge in Heinkenszand voor startende ondernemers. Het aantal starters op de Bevelanden is gegroeid. Zo zijn er in de eerste drie kwartalen van dit jaar ruim 940 jonge ondernemers voor zichzelf begonnen op de Bevelanden. Zo’n 20 starters meer dan vorig jaar.

Toch blijkt dat de helft van deze starters binnen vijf jaar er de brui aan geeft door gebrek aan succes. Om starters goed voor te bereiden organiseren de Kamer van Koophandel en de gemeenten Borsele, Kapelle, Reimerswaal, Goes en Noord-Beveland de bijeenkomst “Starten met succes in de Bevelanden” in De Stenge.

Op de avond zijn verschillende organisaties aanwezig die de ondernemer verder helpen zoals Rabobank, BBIE, Qredits, Zwaartekracht, Webslim, Verzekershop Goes, UWV en de Belastingdienst. De bijeenkomst in De Stenge begint om 18.30 uur en duurt tot 22.30 uur. Ondernemers uit de deelnemende gemeenten kunnen zich voor deze gratis bijeenkomst aanmelden op www.kvk.nl/startbevelanden.

Lees ook:Starten met Succes op Walcheren!
Lees ook:Met succes bedrijf starten in Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Starters op Walcheren klaargestoomd voor succes!
Lees ook:Startersdag!
Lees ook:Startersdag, ook voor jou!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>