Chauffeur gewond!

ambulance
KRUININGEN – Een vrachtwagenchauffeur is afgelopen dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de A58, ter hoogte van Kruiningen.

Rond 13:45 uur reed een vrachtwagenchauffeur door nog onbekende oorzaak tegen de achterzijde van een vrachtwagencombinatie die voor hem stilstond op de weg. Een 29-jarige chauffeur uit Boskoop had zijn combinatie kort daarvoor stilgezet op de snelweg na een eerdere aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen. Hierdoor stond het verkeer stil en verleende hij hulp aan de automobiliste. Toen het verkeer op de linker rijstrook weer op gang kwam, reed de chauffeur achterop de stilstaande vrachtwagencombinatie. De man raakte bekneld in zijn cabine. De brandweer en een takelbedrijf bevrijdden hem uit zijn benaderde situatie. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.

Lees ook:Dronken vrouw slingert!
Lees ook:Wielrenner crasht!
Lees ook:Aanrijding op de Vlissingse Sloeweg!
Lees ook:Scootmobilist gecrashed!
Lees ook:Aanrijding in Scharendijke!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>