Jong & Wonen!

huizen straat blog
GOES – In de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes is vandaag, vrijdagmiddag 15 november een speciale informatiemarkt voor jongeren over wonen.

De markt, met de naam Jong & Wonen, wordt gehouden van 16.00 tot 19.00 uur. De heer M. Sas, de directeur-bestuurder van woningcorporatie RWS en wethouder Jo-Annes de Bat (jeugd, ruimtelijke ordening en volkshuisvesting) zullen de informatiemarkt om 16.30 uur officieel openen.

Een eigen huis

Jong & Wonen wordt georganiseerd voor alle jongeren tussen de 18 en 27 jaar uit de gemeenten Goes, Noord-Beveland en Kapelle. Verschillende organisaties zullen hen informeren over alles wat er komt kijken bij het kopen of huren van een eigen huis.

Door jongeren
De informatiemarkt is een initiatief van RWS, SMWO en de gemeente Goes en wordt georganiseerd door vijf Goese jongeren, onder andere uit de Jongerenraad Goes.

Meer informatie: www.rwsgoes.nl/jong-en-wonen.

Lees ook:Informatiemarkt Jong en Wonen!
Lees ook:Bouw- en infomarkt Wonen in Goes!
Lees ook:Thoolse Woon- en Bouwbeurs!
Lees ook:Super Knal Frisfeest in de kerstvakantie
Lees ook:Bouw- en infomarkt ‘Wonen in Goes’!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>