Sinterklaaspubliek bekogeld!

Sinterklaas
MIDDELBURG – Baldadige jongens hebben zaterdagmiddag vanaf een bovenwoning aan de Middelburgse Lange Delft plastic flessen met water tussen het Sinterklaaspubliek gegooid. Hierbij is niemand gewond geraakt.

Vanwege de intocht van Sinterklaas is het erg druk met ouders en kinderen in de winkelstraat aan de Lange Delft. Enkele minuten voordat de tocht passeert horen surveillerende agenten een paar luide knallen. Zij ontdekken dat vanuit een bovenwoning plastic flessen met water naar beneden worden gegooid. Enkele omstanders reageren hierop furieus en willen ‘verhaal halen’.

Voor de lol
De agenten brengen vervolgens een bezoek aan de bovenwoning en treffen daar twee jongens aan van 15 en 16 jaar. Uit hun verhaal blijkt dat zij van plan waren om de reacties van het geschrokken publiek te filmen om deze later voor de lol op YouTube te zetten. Beide jongens worden doorgestuurd naar HALT.

Lees ook:Geurtjes uit winkel gestolen!
Lees ook:Vlissinger door het lint!
Lees ook:Nu ook je pak in de bak!
Lees ook:Vrouw beroofd!
Lees ook:Inbraak C&A!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>