Zeeland en Europa!

zeeuwse vlag
MIDDELBURG – In het Provinciehuis van Middelburg is woensdagmiddag 11 december een integrale informatiebijeenkomst worden gehouden over de verschillende nieuwe Europese Programma’s 2014-2020.

Het gaat daarbij om b.v. de programma’s OP-Zuid, POP 3, Interreg VA (Vlaanderen Nederland; 2 Zeeën), Interreg B (NWE, Noordzee), Interreg C en het Europees fonds voor Maritieme zaken en Visserij.

Voor deze bijeenkomst worden stakeholders uit de regio uitgenodigd vanuit gemeenten, bedrijfsleven, kennisinstellingen, brancheorganisaties enz. Ook gedeputeerden Carla Schönknecht, Ben de Reu en Kees van Beveren zullen aanwezig zijn.

Het is uit naam van genoemde drie gedeputeerden dat wij u hierbij uitnodigen om deel te nemen aan deze Europa-bijeenkomst die plaatsvindt op:

Van 13.00 tot 17.00 uur in het Provinciehuis te Middelburg.

Het doel van de bijeenkomst is vooral om u op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen binnen de nieuwe Europese Programma’s. De definitieve inhoud van de programma’s is nog niet vastgesteld, maar er kan al wel veel gezegd worden over de richting waarin ze gaan. Daarnaast willen wij ook graag met u van gedachten wisselen over de wijze waarop de programma’s geoperationaliseerd kunnen worden en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Daarom zal de bijeenkomst een interactief karakter hebben, met niet alleen informatieverstrekking maar ook met workshops en deelsessies om gericht met u op e.e.a. in te kunnen zoomen.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Lonne van Liere,
[email protected], vóór uiterlijk woensdag 4 december 2013.

Als u een relatie wilt meenemen voor wie deze bijeenkomst ook interessant is, wilt u dan diens naam en e-mailadres in uw aanmeldingsmail vermelden.
Na 4 december 2013 ontvangen alle deelnemers het definitieve programma.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact op met het secretariaat:
0118 – 63 16 58 / [email protected]

Lees ook:Bij feestje 50-jarige Zeelandbrug?
Lees ook:Ministers naar Grevelingenmeer
Lees ook:Europees geld voor Zeeland!
Lees ook:Film Atlantikwall: De verborgen Grens!
Lees ook:Gelderland leert van Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>