Schuivers door natte sneeuw!

sneeuw auto op zijn kop
THOLEN / KRUININGEN – De plotselinge natte sneeuwval van afgelopen woensdagavond heeft er in de provincie Zeeland voor gezorgd dat enkele automobilisten van de weg raakten. Meestal ging het slechts om materiële schade. In een geval raakte de bestuurder gewond.

Op de A58 bij Kruiningen had een automobilist door de gladheid zijn auto niet meer onder controle. Deze 55 jarige Middelburger schoof woensdagavond tegen 21.00 uur van de weg en belandde in de vangrail. Een achteropkomende automobiliste had schade omdat de brokstukken van deze aanrijding niet op tijd zag liggen en er zodoende overheen reed.

Over de kop

Rond 01.00 uur raakte een 41 jarige inwoner van Sint Maartensdijk door de gladheid van de weg toen hij over de Krabbenkreekweg in Sint Philipsland reed. Zijn auto sloeg over de kop en politie en ambulance rukten uit. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, waar zijn verwondingen mee leken te vallen.

Lees ook:Gladheid door sneeuw in Zeeland: de ongelukken!
Lees ook:Vermiste Timothy van der Boor (16) aangetroffen in Roosendaal
Lees ook:Caravans afgebrand in Sint Maartensdijk!
Lees ook:Ongevallen door gladheid
Lees ook:Zeeuw rijdt 110 kilometer te hard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>