Weer controle Stelleplas!

politieauto
HEINKENSZAND – Volgens de gemeente Borsele heeft er dinsdagochtend weer een integrale vervolgcontrole plaatsgevonden op vakantiepark Stelleplas in Heinkenszand. De focus van deze controle lag op Hof van Zeeland en Geertruidahof. Deze controle was wederom op initiatief van de gemeente Borsele. Het doel van deze integrale controle was beeld te krijgen op het onrechtmatig gebruik van recreatieverblijven en illegale bebouwing. Andere deelnemende partijen waren Belastingdienst, UWV, Sabewa Zeeland en de Politie. Coördinatie was in handen van het RCF Kenniscentrum Handhaving.

Al het in- en uitgaande verkeer is gecontroleerd en een aantal adressen op Hof van Zeeland en Geertruidahof zijn bezocht. Daarnaast zijn er een aantal nacontroles geweest op Stelleplas. In totaal zijn 52 voertuigen en ruim 100 personen gecontroleerd. Er zijn twee auto’s in beslag genomen waarvan er één is afgevoerd. Verder zijn er zo’n 30 arbeidsmigranten aangetroffen. Inspectie SZW (Arbeidsinspectie) gaat onderzoeken of zij hier legaal mogen werken. De gemeente gaat nader onderzoek instellen naar vier gevallen van illegale bewoning en naar drie bedrijven die in strijd met het bestemmingsplan zijn gevestigd op het recreatieterrein. Het UWV gaat de rechtmatigheid van een aantal uitkeringen beoordelen. De politie heeft één gestolen fiets in beslag genomen. Naar aanleiding hiervan wordt een onderzoek ingesteld naar heling. Verder heeft de Vreemdelingenpolitie onderzoek gedaan naar de legaliteit van een 40-tal aangetroffen personen.

Deze samenwerking tussen de deelnemende partijen is wederom goed bevallen en zal in de toekomst worden gecontinueerd.

Lees ook:Controle vakantiepark!
Lees ook:Spullen growshop in beslag genomen!
Lees ook:Wapens en drugs in auto!
Lees ook:32 verwaarloosde honden!
Lees ook:Politie neemt wapens in beslag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>