Kerstland Goes geanuleerd!

kerstbal groot
GOES – “Het evenement kerstland Goes wat plaats zou vinden in de Zeelandhallen van 20 tot en met 29 december zal helaas geen doorgang vinden.
Libema de eigenaar van de hallen geeft het evenement financieel geen kans van slagen”, aldus organisatoren Bastiaan en Maaike Roest van Roest Events. Op Kerstland Goes zou onder andere een kermis en entertainment komen.

“Door de eigenaar werd de organisator verzocht voor aanvang het totale huurbedrag te storten. Aangezien de organisatie afhankelijk is van de inkomsten van deelnemers en de uitgaven van bezoekers konden ze daar geen gehoor aangeven. Voorstellen van de organisator om tot een oplossing te komen op deze korte termijn werden door libema helaas niet geaccepteerd. We hebben als organisatie met pijn in ons hart deze beslissing moeten nemen.”

“Onze gedachte is en blijft dat dit een uniek concept is voor Zeeland en omstreken en dat het ook al leefde bij de mensen..
Ook gaat onze gedachte uit naar de klanten van de voedselbank die door dit besluit een mooie avond in rook op zien gaan.
Voor vragen verzoeken we uw contact op te nemen met de organisator. We willen vragen dit bericht zoveel mogelijk te verspreiden.
Zodat mensen niet voor niets tijdens de kerst naar de Zeelandhallen komen.”

Lees ook:Vluchtelingen Zeelandhallen!
Lees ook:Twijfels over komst UB40 naar Goes met failliete musici!
Lees ook:Communicatieaanpak bij Ride for the Roses!
Lees ook:Jubilerende modelbouwshow!
Lees ook:Noodopvang COA!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>