Klomppop groeit!

gitaar electrisch
OVEZANDE – De 34e Klomppop in Ovezande is de eerste editie in een vernieuwde groeiende opzet. De Klomp Festivals zet 29 mei 2014 in op breder vermaak en ruimte voor ontdekkingen. De energieke punkrockhelden van John Coffey en het schone Antwerpse Flying Horseman zijn reeds bevestigd voor de Mainstage. Er komt een derde tent die gehost zal worden door de Loco Loco Discoshow, ruim twaalf uur lang is dat gegarandeerd feest met gasten van allerlei pluimage. Ook nieuw is dat de finale van bandcompetitie Spectra plaats heeft op het festival. Zes talentvolle Zeeuwse bands strijden om de winst op de Spectra-stage en ook daarna valt in die tent genoeg te ontdekken. Zoals Wolf In Loveland rond de Rotterdamse Zeeuw Jan Minnaard, Psychidelische bluesrock van The Silverfaces, de winnaar van de Amsterdamse popprijs en het ferm rockende Psycho44 uit België. De kaartverkoop start maandag via www.klomppop.nl. In de voorverkoop zijn kaarten 18 euro.

Kortom:
Klomppop is compleet vernieuwd. Breder vermaak en meer ruimte voor ontdekkingen. De finale van bandcompetitie Spectra heeft een plaats gekregen op het festival en er komt een derde tent. Deze nieuwe tent zal gehost worden door de Loco Loco Discoshow en dat is dus twaalf uur lang gegarandeerd feest met gasten van allerlei pluimage. Line-up reeds bevestigd: John Coffey, The Silverfaces, Wolf in Loveland, Psycho44 en Flying Horseman.

John CoffeyZe sloopten werkelijk waar elke kroeg, tent of podium waar ze afgelopen jaar stonden. Het begon op Noorderslag waar de kelder van onder de Oosterpoort werd gebeukt, De Spot was goed voor twee armen uit de kom en een gescheurde wenkbrauw. De blikken hut van Lowlands genaamd X-ray was na de show twee meter breder en de uitverkochte shows in 013 en Tivoli waren legendarisch. 2014 zal in het teken staan van opnames en slechts een handvol festivalshows. Check je zorgverzekering nog even en zorg dat je er bij bent op Klomppop.
www.johncoffey.nl

https://www.facebook.com/johncoffeymusic

Flying Horseman
De nummers baden in een dreigend licht, je voelt het onweer in de lucht hangen. De biografie van de Antwerpse band rond Bert Dockx staat vol met dit soort poëtische beschrijvingen. Donker, drijvend en eigenwijs speels. Herinneringen komen boven aan andere volstrekt unieke muziekmakers zoals het vroege Fleetwood Mac, het late Talk Talk, Joy Division. Dockx zijn stem klinkt soms dwingend als een Nick Cave of David Eugene Edwards. Wellicht geen materiaal voor de hitlijsten maar laat je bij een live-optreden inpakken door deze band en je bent voor eeuwig fan.

http://www.bestov.be/?simpro_portfolio=the-flying-horseman

https://www.facebook.com/flyinghorseman

Info: www.klomppop.nl

Lees ook:Bijna Klomppop!
Lees ook:Klomppop: 25 acts!
Lees ook:Belgen Raketkanon en The Sha-La-Lee’s maken line-up Klomppop compleet!
Lees ook:Voorverkoop 35ste editie Klomppop!
Lees ook:Klomppop 2015 brengt Birth Of Joy en Def P & Beatbusters!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>