Restafval!

afvalberg
TERNEUZEN – Door de gemeente Terneuzen wordt vandaag, vrijdag 3 januari een keer extra restafval (grijze container) ingezameld in Buitengebied Zuid. Veel inwoners in Buitengebied Zuid en enkele inwoners in Othene hebben helaas de berichten gemist waarin werd aangegeven dat de inzameling in verband met de feestdagen was vervroegd naar respectievelijk 24 en 23 december in plaats van 27 december.

Vrijdag 3 januari wordt door de gemeente Terneuzen een keer extra restafval (grijze container) ingezameld in Buitengebied Zuid. Veel inwoners in Buitengebied Zuid en enkele inwoners in Othene hebben helaas de berichten gemist waarin werd aangegeven dat de inzameling in verband met de feestdagen was vervroegd naar respectievelijk 24 en 23 december in plaats van 27 december.

Inwoners van Othene die echt niet tot de volgende reguliere inzameldag, vrijdag 10 januari, kunnen wachten, bellen voor een extra lediging naar het klantcontactcentrum van de gemeente via 14 0115.

Overigens wordt groenafval niet opgehaald in week 1 van 2014.

Lees ook:Minder inwoners gemeente Hulst!
Lees ook:Inzameling oud papier!
Lees ook:Oude kerstbomen geven kans op VVV-cadeaubon!
Lees ook:Minder inwoners Hulst!
Lees ook:Vergadering Provinciale Staten vervalt door dood Sjoerd Heijning!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>