Meer bezoekers Cinema Middelburg!

cinema middelburg logo blog
MIDDELBURG – Cinema Middelburg trok in 2012 de meeste bezoekers van de vijf jaar ervoor. In 2013 werden de reguliere voorstellingen door 15652 mensen bezocht. Een stijging van 8 % ten opzichte van het jaar 2012. Na de verhuizing werden sinds 22 juni films vertoond op de nieuwe locatie in De Kloveniersdoelen. Het aantal bezoekers in de periode van 22 juni tot en met 31 december steeg met 12 % ten opzichte van 2012.

De beste bezochte film was Amour. Op de nieuwe locatie werd Night train to Lisbon het best bezocht. Mr. Morgan’s Last Love en Elle s’en Va konden op grote belangstelling rekenen. Ook klassiekers als Jour de Fête, Casablanca en Doctor Zhivago werden goed bezocht.

Naast de reguliere voorstellingen vonden er diverse besloten voorstellingen plaats en werd meegedaan met onder meer De Popronde en de Nacht van de Nacht.

Stichting Cinema Middelburg | Achter de Houttuinen 30 | 4331 NJ Middelburg

Lees ook:Meer bezoekers Cinema Middelburg!
Lees ook:Cinema Middelburg blijft groeien!
Lees ook:Cinema Middelburg gegroeid!
Lees ook:Cinema Middelburg: Doctor Zhivago!
Lees ook:Intouchables breekt records Cinema Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>