Nieuwjaarsreceptie Paauwenburg!


VLISSINGEN – De Vrienden van Paauwenburg (voorheen vrienden van Open Hof) houden vrijdag 10 januari vanaf 19.00 uur een nieuwjaarsreceptie. Deze vindt plaats in het gebouw van de Stichting Majoraat aan de Van Hogendorpweg 58a in Vlissingen. Er is muziek en een drankje.

Tijdens de receptie is er een kort woord van voorzitter Sjef van Wijnen. Ook waarnemend-burgemeester Letty Demmers houdt een toespraak. Hierna wordt een spel gespeeld dat te maken heeft met de wijk. Ook de wijkraad Paauwenburg is van de partij.

Lees ook:Nieuwjaarsreceptie Paauwenburg Vlissingen op vrijdag 4 januari!
Lees ook:Vertrekkende Vlissingse burgemeester Demmers Koninklijk onderscheiden!
Lees ook:Waarnemend Vlissings burgemeester Letty Demmers meteen in beeld!
Lees ook:Vlissingse invalburgemeester blijft langer!
Lees ook:Letty Demmers waarnemend-burgemeester Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>