Verkeerscontrole!

politie snelweg blog
THOLEN – In het kader van de verkeersveiligheid en het tegengaan van woninginbraken, overvallen en straatroof hield de politie dinsdag 7 januari een controle in Bergen op Zoom en Tholen. Agenten schreven 60 bekeuringen uit voor verschillende verkeersovertredingen.

Aan de Halsterseweg reden 25 fietsers zonder verlichting, een motorrijder reed over het fietspad en drie verkeersdeelnemers negeerden een rood verkeerslicht. Aan de Nobellaan werd een bromfietscontrole gehouden. Tien bromfietsen waren niet in orde, waarbij twee kentekenbewijzen zijn ingevorderd vanwege een overschrijding van de constructiesnelheid. Een bestuurder kon geen rijbewijs AM tonen. Aan de Gagelboslaan werd het verkeer gecontroleerd. Drie keer ging er iemand op de bon voor het niet dragen van een autogordel. Een persoon had nog een boete openstaan van ruim 2700 euro en werd gearresteerd. Op het bureau is het bedrag voldaan. Bij een verkeerscontrole op de Guido Gezellelaan zijn 16 bonnen uitgedeeld voor niet handsfree mobiel bellen (2), niet tonen op eerste vordering van het rijbewijs (2), niet dragen van de autogordel (10), niet juiste plaats op de weg gebruiken en scherpe delen aan het voertuig. Aan de Tholenseweg in Tholen werden twee bekeuringen uitgeschreven voor geen of onjuiste verlichting.

Lees ook:Verkeerscontrole!
Lees ook:Verkeerscontrole Tholen!
Lees ook:Grote verkeerscontrole gemeenten Reimerswaal/Kapelle!
Lees ook:Verkeerscontrole in IJzendijke!
Lees ook:Verkeerscontrole Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>