Prokkelen!

middelburg logo blog
MIDDELBURG – De Zeeuwse start-netwerkbijeenkomst over prokkelen is op woensdag 15 januari in Middelburg. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die ideeën heeft voor prokkelactiviteiten of hierdoor geïnspireerd wil worden. De bijeenkomst is van 9.00 tot 11.30 uur in het stadhuis op de Markt in Middelburg. Na een welkomstwoord van wethouder Ed de Graaf volgen presentaties door MEE Zeeland (over de Prokkel dagstages), het ROC (over diverseProkkelactiviteiten) en Tragelzorg (over Prokkelactiviteiten Kinderboerderij).

‘Prokkel’ staat voor een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder een verstandelijke beperking. Met dat doel zijn er tal van activiteiten tijdens de jaarlijkse Nationale Prokkelweek van 2 tot 7 juni 2014. Ontmoetingen tussen mensen individueel, maar ook activiteiten in groepsverband op het gebied van kunst, cultuur, sport, zorg, welzijn, onderwijs. Zo kunnen overheden en ondernemers uit het reguliere bedrijfsleven bijvoorbeeld een dagstageplaats bieden aan een stagiaire met een verstandelijke beperking.

Lees ook:Debatavond geannuleerd
Lees ook:Eerder vermiste Valentino Sechi (15) is terecht!
Lees ook:Voorlichtingsbijeenkomst ‘Veranderingen in de zorg’
Lees ook:Veranderingen in de zorg
Lees ook:Olga Commandeur bij opening Beweegtuin Heinkenszand!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>