Nieuwe gemeentegidsen!


HULST – De nieuwe gemeentegids 2014 wordt in de periode van 16 tot en met 18 januari huis-aan-huis in de gehele gemeente Hulst verspreid.

Zij die de gemeentegids 2014 abusievelijk niet ontvangen, kunnen dit doorgeven op telefoon 0114-389138 of via [email protected] . De gemeentegids wordt dan alsnog thuis gestuurd. Ook is de gemeentegids op te halen in de gemeentewinkel, aan de Grote Markt 24 in Hulst.

Gezien de richtlijnen van de Reclame Code Commissie kan Post NL de gemeentegids niet verspreiden op adressen, waar men op de brievenbus een sticker aantreft waarop wordt aangegeven dat men geen ongeadresseerd drukwerk wenst te ontvangen.

Mocht een bewoner deze sticker op de brievenbus hebben, maar desalniettemin de gemeentegids wensen te ontvangen, dan kunt u dit eveneens doorgeven op bovenstaand telefoonnummer.

Lees ook:Gemeentegids gemist?
Lees ook:Terneuzense gemeentegids
Lees ook:Nieuwe gemeentegids!
Lees ook:Inwonerspanel Hulst!
Lees ook:Afvalinzameling verandert!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>