Wmo vragen!

vlissingen logo blog
VLISSINGEN – De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is een brede participatiewet: iedereen moet kunnen meedoen. Dat geldt ook voor mensen die, om welke reden dan ook, belemmeringen ervaren op het gebied van zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie.

Per 1 februari kunt u zich voor een inventariserend gesprek melden bij Porthos en niet langer in het stadhuis. Als u al cliënt met een voorziening bent, wordt u ook na 1 februari nog geholpen aan de gemeentebalie. Personen die nog geen cliënt zijn, worden doorverwezen naar Porthos. Porthos is gevestigd in het gebouw van de Open Wijkschool De Combinatie, Pablo Picassoplein 126, Vlissingen. Telefoonnummer: 0118- 448 844. De vrije inlooptijden zijn maandag tot en met vrijdag van: 09.00-17.00 uur. Voor algemene vragen over de Wmo kunt u tussen 08.30 – 12.00 uur bellen naar de gemeente via telefoonnummer 14 0118.

Lees ook:Veilige vloer De Combinatie
Lees ook:Themabijeenkomst Porthos!
Lees ook:Wijzigingen Wmo vervoer!
Lees ook:Deel De Combinatie Vlissingen onveilig?
Lees ook:Onderzoek vloer kleine cirkel ‘De Combinatie’ duurt langer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>