Draaibrug Souburg terug!

draaibrug oost-souburg blog
OOST-SOUBURG – De gerenoveerde draaibrug in Souburg wordt donderdag 30 januari weer teruggeplaatst. Na het terugplaatsen duurt het nog wel drie weken voordat voetgangers en fietsers over de brug kunnen. Vanaf 21 februari is de brug weer in gebruik.

De vaste toegangsbrug was al in december teruggeplaatst. Op 30 januari wordt nu ook het grote draaibare gedeelte teruggeplaatst. Er zijn nog drie weken nodig om de brug goed aan te sluiten en af te stellen. Ook worden er verschillende tests gedaan om te kijken of alles goed functioneert. Tot 21 februari kunnen fietsers en voetgangers nog over de noodbrug.

Brug weer in gebruik
Vanaf vrijdag 21 februari kunnen fietsers en voetgangers weer gebruik maken van de draaiburg. De noodbrug wordt dan weggehaald. De draaibrug wordt dan weer op de gebruikelijke tijden geopend voor het scheepvaartverkeer.

Voor de scheepvaart
Op 30 januari 2014 kan het scheepvaartverkeer de brug niet passeren. Er is alleen een vroege opening van de noodbrug om 5.47 uur. Tot en met 21 februari wordt de noodbrug vier keer per dag geopend voor het scheepsvaartverkeer.

Lees ook:Draaibrug Souburg weer op zijn plek!
Lees ook:Draaibrug Souburg in gebruik!
Lees ook:Fiets-en voetgangersbrug dicht!
Lees ook:Vervanging Noordpoortbrug!
Lees ook:Heropening Draaibrug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>