PvdA Vlissingen: Hertelling!


VLISSINGEN – Het centraal stembureau van de gemeente Vlissingen is afgelopen vrijdagochtend bij elkaar gekomen ben heeft in die zitting de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De PvdA Vlissingen heeft vervolgens het verzoek aan burgemeester Demmers gedaan voor hertelling van de stemmen.

Dit verzoek is gebaseerd op de toekenning van de 5e restzetel, zie pagina 17 van het proces verbaal. Het verschil voor het toekennen van de 5e restzetel is zo minimaal dat dit voor de PvdA het verzoek voor hertelling rechtvaardigt.
De huidige gemeenteraad kan tot een hertelling besluiten op het moment van het onderzoek naar de geloofsbrieven van de nieuwe raadsleden. De gemeenteraad van Vlissingen komt op dinsdag 25 maart bijeen om de geloofsbrieven te onderzoeken. Indien de gemeenteraad instemt met het verzoek tot hertelling zal de hertelling op zeer korte termijn plaatsvinden.

Lees ook:Derde raadszetel PvdA Vlissingen!
Lees ook:Afscheid raadsleden
Lees ook:PvdA-leden Goes uit fractie gestapt!
Lees ook:Afscheid Vlissingse gemeenteraad!
Lees ook:En de nieuwe Vlissingse burgemeester is…..Rita Verdonk?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>