Burgemeester Bergmann opent verpleeghuis Willibrord!

harald bergmann blog

MIDDELBURG – Verpleeghuis Willibrord in Middelburg wordt woensdag 2 april officieel geopend. Burgemeester Bergmann van Middelburg en een bewoner van Willibrord verrichten in de binnentuin de openingshandeling, door tientallen ballonen op te laten.

Naast de openingshandeling geeft burgemeester Bergmann een toespraak. Ook houden de betrokken architectenbureaus Van Aken Architecten en Atelier Pro en directeur van Werkt voor Ouderen Jan de Graaf een toespraak.  De opening wordt afgesloten met een receptie. Nicole Bianchet (beeldend kunstenares) en Eline Smit (studente van Roosevelt Academy) verzorgen de muziek met zang en piano.

Verpleeghuis Willibrord
Het nieuwe gebouw aan de Bachtensteene, ter vervanging van zorgcentrum Sint Willibrord, is geheel ontwikkeld vanuit de belevingswereld van bewoners en bezoekers. Willibrord biedt een combinatie van professionele zorg en een huiselijke, welkome sfeer. Het verpleeghuis bestaat uit drie groepswoningen voor psychogeriatrische bewoners, 39 appartementen voor somatische zorg en woon- en leefruimten voor in totaal 62 bewoners. Door een flexibele indeling speelt Willibrord in op de wensen van het moment.

 

Werkt voor Ouderen
Werkt voor Ouderen is een zorgorganisatie in de regio Walcheren met verzorgings- en verpleegcentra, professionele thuiszorg en een breed scala aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. Verspreid over de plaatsen Vlissingen, Middelburg en Oost-Souburg heeft Werkt voor Ouderen een centrum voor verzorgd wonen, twee zorgcentra, zes woonzorgcentra en vijf verpleeghuizen. Daarnaast levert ze thuiszorg op heel Walcheren. De zorg- en welzijnsgerelateerde diensten lopen uiteen van huishoudelijke hulp, gastvrije dagopvang, wijkpension, revalidatie en maaltijdservice tot boodschappenservice, cursussen en uitstapjes.

Lees ook:Verpleeghuis Willibrord geopend!
Lees ook:Verpleeghuis Willibrord officieel open!
Lees ook:Werkt voor Ouderen nu WVO Zorg!
Lees ook:Spirit of Planetree Award voor verpleeghuis Willibrord!
Lees ook:Herdenkingsmonument bombardement Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>