Werkzaamheden Middelburg!

werk in uitvoering blog

MIDDELBURG – Vanwege werkzaamheden op de Middelburgse Londensekaai, Bierkaai en Rouaansekaai is er geen doorgaand verkeer meer mogelijk over de kaaien. Het gevolg hiervan is dat het verkeer een alternatieve route rijdt vanaf de Rouaansekaai via de Loskade en Touwbaan of via de Kinderdijk en Kousteensedijk en vice versa. Beide routes lopen via de Spijkerbrug.

De monumentale brug is echter ongeschikt om grote hoeveelheden verkeer te kunnen verwerken. Bovendien maakt het zware verkeer, ondanks de gewichtsbeperking van 2 ton, veelvuldig gebruik van de Spijkerbrug. Deze brug is hierop niet berekend. Om gevaarlijke verkeerssituaties en schade aan de monumentale Spijkerbrug te voorkomen, is de gemeente genoodzaakt om per direct de brug af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer. (Brom-)fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de brug.

Lees ook:Kaaienroute en Spijkerbrug open!
Lees ook:Werkzaamheden MIddelburg!
Lees ook:Werkzaamheden poorten Zierikzee!
Lees ook:Sluiskiltunnel over 100 dagen open!
Lees ook:Werkzaamheden brug Sas van Gent!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>