Werkzaamheden Kapellebrug!

werk in uitvoering blog

KAPELLEBRUG – In Kapellebrug wordt de rotonde op 18 juni officieel geopend. Ter hoogte van de rotonde wordt die dag een plaquette onthuld. In het najaar volgt nog de feestelijke herplaatsing van de beide grenspalen ter plaatse.  Momenteel wordt nog gewerkt aan het verwijderen van de tijdelijk aangebrachte rijbaan om het werkgebied en wordt de carpool- en parkeerplaats aangelegd. Dit duurt nog tot en met vrijdag 20 juni 2014. Daarmee is de aanleg van de rotonde volledig afgerond.

 Iets verderop wordt op maandag 23 juni gestart met de van de aanleg van de middengeleider met oversteekplaats aan de Gentsevaart. Dit is ter hoogte van de Brouwerijstraat. In de periode tot circa 9 juli 2014 worden de huidige verhardingen van de rijbaan en het fietspad verwijderd, en wordt de oostelijke zijde van de middengeleider en het fietspad gerealiseerd.

Om deze werkzaamheden zo veilig mogelijk uit te voeren worden er op maandag 23 juni 2014, ter hoogte van de Brouwerijstraat, tijdelijk verkeerslichten geplaatst om de doorstroming van het verkeer te regelen. Automobilisten worden hier over één rijstrook om het werkgebied van H4A heen geleid. De Brouwerijstraat en Kapelstraat zijn gedurende deze werkzaamheden afgesloten. Verkeer zal ter plaatse worden omgeleid.

Om de veiligheid van de fietsers gedurende de werkzaamheden aan de middengeleider te waarborgen, is het voor hen niet mogelijk om gebruik te maken van de fietspaden langs het werkgebied. Fietsers worden omgeleid via de Roskamstraat Verrekijker en Brouwerijstraat. Fietsers richting België zullen ter hoogte van de Sint Janstraat verder geleid worden via de omleidingsroute horende bij de aanleg van de rotonde.

Lees ook:Infoavond rotonde Kapellebrug!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Hulst!
Lees ook:Werkzaamheden N61!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Goes!
Lees ook:Verkeersmaatregelen Grote Kreekweg Hulst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>