Zeeuwse alcoholcontroles!

dronken rijder 3

SAS VAN GENT –  De verkeerspolitie hield het afgelopen weekend alcoholcontroles in Zeeuws-Vlaanderen en op Walcheren. Vier bestuurders bleken na een ademanalyse te veel te hebben gedronken.

Zeeuws-Vlaanderen

In de nacht van vrijdag 20 juni op zaterdag 21 juni 2014 controleerden verkeersagenten tussen 22.00 uur en 04.00 uur in Sas van Gent en Hoek. In totaal moesten 168 automobilisten blazen. Een 43-jarige man had te veel gedronken. Hij blies 285 ug/l en kreeg een proces-verbaal.

Walcheren

Van zaterdag 21 juni op zondag 22 juni werd tussen 21.00 uur en 04.00 uur gecontroleerd in Grijpskerke, Domburg, Middelburg en Vlissingen. Een 25-jarige man en een 22-jarige bestuurder kregen een boete omdat zij te veel hadden gedronken respectievelijk 270 ug/l en 130 ug/l. Een 21-jarige automobilist moest zijn rijbewijs inleveren en kreeg een rijverbod van zes uur opgelegd. Hij blies 435 ug/l.

Lees ook:Politiecontroles Walcheren!
Lees ook:Drankrijders betrapt!
Lees ook:Kandidaten alcoholcursus!
Lees ook:Alcoholcontroles!
Lees ook:Drankrijders na kwartfinale WK gepakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>