Lastige zatlap!

dronken

VLISSINGEN – Een dronken man is afgelopen dinsdag aangehouden voor het rijden onder invloed en stennis trappen bij een tankstation aan de Vlissingse Sloeweg.

Grof rijgedrag

Een getuige ziet dat de verdachte met zijn auto heel hard bij het tankstation komt aanrijden en met piepende banden tot stilstand komt. Omdat de man, nadat hij is uitgestapt, direct begint te schreeuwen en te schelden, belt de getuige de politie.

Proces-verbaal

De gearriveerde agenten treffen de 40-jarige verdachte in dronken toestand aan in de winkel van het tankstation. Daar is hij aangehouden en voor een ademanalyse meegenomen naar het bureau in Vlissingen. De uitslag daarvan is dat Vlissinger bijna 3,6 maal (= 785 ugl) de toegestane hoeveelheid alcohol heeft gedronken. Zijn rijbewijs is vervolgens ingevorderd. Met een proces-verbaal op zak mocht de man ‘s avonds weer naar huis.

Lees ook:Drankrijder: Rijbewijs inleveren!
Lees ook:Drankrijder negeert rijverbod!
Lees ook:Gesmeerd na ongeval!
Lees ook:Vlissinger aangehouden voor rijden onder invloed!
Lees ook:Dronken Pool scoort 990 ug/l na ademanalyse!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>