Agent geslagen!

TERNEUZEN - Agenten hebben in de Terneuzense Kastanjelaan twee mannen aangehouden. Ze zouden een ruit van een woning in de Populierenstraat vernield hebben. Een van hen sloeg zelfs een agent.

Zondag 17 augustus kreeg de politie rond 21.40 uur een melding dat er aan de Populierenstraat een ruit zou zijn ingegooid. Agenten konden op de Kastanjelaan twee mannen (22 en 23 jaar oud) uit beiden afkomstig uit Terneuzen aan houden. Vermoedelijk hadden zij de ruit ingegooid of geslagen. Een van de verdachten had een bloedende hand. Ze zijn meegenomen naar het bureau. Daar deelde de 22-jarige verdachte een klap uit aan een agent. De diender hield een dikke wang aan de klap over en heeft aangifte van mishandeling gedaan. Beiden verdachten zijn ingesloten.

Lees ook:Stelletje mishandeld!
Lees ook:Winkelruit slopen!
Lees ook:Woningindringer dreigt met mes
Lees ook:Agressieve Terneuzenaar (21) smijt steen door ruit politiebureau
Lees ook:Toevalllige drugsvangst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>