Terneuzense kermis!

kermis 1

TERNEUZEN – De Terneuzense kermis is van vrijdag 12 tot en met zondag 21 september. Dat wordt weer tien dagen genieten voor jong en oud!

 Op de Markt, het Stadhuisplein en omgeving is weer plek gemaakt voor ruim dertig attracties. Voor iedereen is er wel een passende attractie te vinden. En met diverse snoepkramen en terrasjes wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht.

Het kermisprogramma is ook dit jaar weer erg uitgebreid en zeer gevarieerd. Optredens van Clown Francesco (woensdag 17 september) en het straattheater (zaterdag 20 september) zorgen ervoor dat een bezoek aan de kermis een uitstapje voor de hele familie is.

Korting op attracties!

In het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad vindt u volgende week (week 37) knipbonnen waarmee u voor een leuke prijs kunt genieten van de verschillende attracties. Ook het lot voor de traditionele kermisloterij, die plaatsvindt op zondag 22 september, vindt u in de kermiskrant.

Weekmarkt verplaatst

De weekmarkt staat tijdens de kermis, op woensdag 10 en 17 september, op de Rosegracht in Terneuzen.

Lees ook:Kermis Terneuzen, dit mag je niet missen!
Lees ook:Terneuzense kermis!
Lees ook:Terneuzense kermis in aantocht!
Lees ook:Het is weer bijna kermis in Terneuzen…..
Lees ook:Terneuzense kermis start vrijdag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>