Hulster zonnetrein!

HULST - De Stichting “Voor IETS gaat de ZON op” exploiteert een zonnetreintje in Hulst. De gemeente is met de stichting overeen gekomen dat de Zonnetrein op zondagen en feestdagen wordt ingezet om iedereen die dat wilt een ritje door Hulst te laten maken.

 De trein rijdt op zon- en feestdagen tussen 12.00 en 18.00 uur. Er zijn diverse halteplaatsen. De route is zodanig dat de binnenstad en de omliggende winkelgebieden wordt verbonden. Zo kan er onder andere worden in- en uitgestapt op de Grote Markt, aan de Bierkaai, op het Havenfort en bij Morres. Een ritje in de Zonnetrein is gratis.

Naast de tochtjes van de Zonnetrein op zon- en feestdagen zet de stichting het treintje ook in bij diverse andere activiteiten.

Lees ook:Haalbaarheidsonderzoek city-outlet!
Lees ook:Toekomst Hulster winkels
Lees ook:Retaildeal met Minister Kamp!
Lees ook:Beeld Hulster binnenstad
Lees ook:Open Monumentendag: Boeren, burgers en buitenlui

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>