Dodelijke mistongevallen!

lijkwagen 4

GOES - Op de A58 in Zeeland zijn dinsdagochtend  door dichte mist verschillende kettingbotsingen gebeurd. De weg is in beide richtingen afgesloten.

Bij het ongeval zijn vooralsnog twee personen om het leven gekomen. Daarnaast is er sprake van een groot aantal gewonden. Nog altijd rijden hulpdiensten af en aan. Er is een mobiele hulppost (SIGMA) ingericht naast de A58. Ook een traumahelikopter is ter plaatse. Er zijn zeker 150 voertuigen betrokken bij diverse ongevallen op de A58 in Zeeland. De oorzaak is dichte mist waarbij het zicht slechts 80 meter was.

Hulpverlening

De veiligheidsregio Zeeland heeft opgeschaald naar GRIP 4. De Zeeuwse hulpdiensten krijgen ondersteuning uit de aangrenzende regio’s. Er is sprake van een behoorlijke chaos op de A58.
Kijk voor meer informatie op de website van de Veiligheidsregio Zeeland: www.vrzeeland.nl en volg het twitteraccount: @vrz

Lees ook:Onderzoeksteam analyseert kettingbotsingen A58!
Lees ook:Pas op de dag begint met…..mist!
Lees ook:Containerschip vastgelopen Westerschelde! Update!
Lees ook:Geen strafrechtelijke vervolgingen mistongeval A58
Lees ook:Pas op: Na zonneschijn komt…gladheid en mist!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>