Ga je mee naar ‘t Klok’uus?

adrz

‘s-HEER ARENDSKERKE – Het kinderdiabetesteam ADRZ en de Stichting Kinderdiabetes Zeeland houdt zaterdag 1 november een activiteit voor kinderen met diabetes in de leeftijd van 2-12 jaar. Om 14.00 uur worden de kinderen met hun ouders op ’t Klok’uus verwacht. De kinderen kunnen gezellig spelen, kletsen en plezier hebben met lotgenoten.

’T Klok’uus is gevestigd aan de Wissekerkseweg 6, 4458 SH in ’s-Heer Arendskerke. Ondertussen krijgen ouders de gelegenheid om andere ouders te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Iedereen krijgt één consumptiebon voor tussendoor. Om 17.00 uur wordt er gezamenlijk friet met een snack en een drankje genuttigd.
Stichting Kinderdiabetes Zeeland is opgezet door ouders van kinderen met diabetes en een diabetesverpleegkundige van het ADRZ voor kinderen en jongeren (Ed Vader). Zij ontwikkelden een gezamenlijk lesprogramma voor de basisschool en het voortgezet onderwijs waarbij ouders van kinderen met diabetes voorlichting komen geven. Ook organiseren zij voor diverse leeftijdscategorieën activiteiten, zoals skiën en snowboarden in Terneuzen, Pierewiet, Mountainbiken en een diabeteskamp.
Graag aanmelden voor 25 oktober via [email protected]

Lees ook:Werelddiabetesdag in ADRZ!
Lees ook:Benefiets!
Lees ook:Heropening kinderpoli ADRZ!
Lees ook:Enquête voortgezet onderwijs
Lees ook:Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>