Afsluitingen vanwege nieuwe Sluiskiltunnel!

sluiskiltunnel

SLUISKIL - Bij het tracé van de Sluiskiltunnel wordt op 2 december een deel van de N61 een nacht afgesloten voor het verkeer. Op 3 en 4 december wordt ’s nachts een deel van de N62 afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid, de route wordt met gele borden aangegeven. De afsluitingen zijn nodig voor de plaatsing van verkeersportalen.

Afsluiting N61 van 2 december 20.00 uur tot 3 december 05.00 uur
Tussen dinsdagavond 2 december 20.00 uur en woensdagochtend 3 december 05.00 uur wordt een gedeelte van de N61 (Hoofdweg) afgesloten. Het betreft het wegvak vanaf de rotonde bij Hoek tot de aansluiting met de N62 Westerscheldetunnelweg (aansluiting Axelsche Gat).
Tijdens deze afsluiting wordt het doorgaand verkeer omgeleid via de N252 (Herbert H. Dowweg/ Westkade) en de N682 (Hoekse weg). De omleidingen worden door middel van gele borden aangegeven. De afsluiting is noodzakelijk om voorbereidende werkzaamheden uit te voeren voor de plaatsing van een verkeersportaal.
Afsluiting N62 Tractaatweg van 3 december 20.00 uur tot 4 december 05.00 uur en van 4 december 20.00 uur tot 5 december 05.00 uur
Tussen woensdagavond 3 december 20.00 uur en donderdagochtend 4 december 05.00 uur en tussen donderdagavond 4 december 20.00 uur en vrijdagochtend 5 december 05.00 uur wordt een gedeelte van de N62 (Tractaatweg) afgesloten. Het betreft het wegvak vanaf de aansluiting met de N61 bij Terneuzen tot de aansluiting van de N686 (Buthdijk) bij Axel.
Tijdens deze afsluitingen wordt het doorgaand verkeer omgeleid via de N683 (Oostpoortweg), de N252 (Westkade) en de N61 (Hoofdweg). De omleidingen worden door middel van gele borden aangegeven. De afsluitingen zijn noodzakelijk om twee verkeersportalen over de weg te plaatsen.
Achtergrond De huidige draaibrug bij Sluiskil is een belangrijke verbinding over het Kanaal van Gent naar Terneuzen voor het weg- en treinverkeer. De brug staat gemiddeld 23 keer per dag open en is een knelpunt voor het weg- en vaarwegverkeer. Daarom komt er een tunnel die het Kanaal van Gent naar Terneuzen

De huidige brug over het kanaal blijft in gebruik voor langzaam verkeer zoals (brom)fietsers en landbouwvoertuigen, treinverkeer en bestemmingsverkeer. De Sluiskiltunnel krijgt twee geboorde buizen van elk 1.145 meter, die op het diepste punt 34 meter beneden NAP liggen. Daarnaast wordt in totaal zes kilometer nieuwe weg aangelegd met twee ongelijkvloerse aansluitingen op het bestaande wegennet.

Lees ook:Nachtafsluiting N62 Tractaatweg!
Lees ook:Wegafsluitingen Terneuzen!
Lees ook:Weekendafsluiting N61!
Lees ook:Weekendafsluiting N61!
Lees ook:Nachtafsluiting N61 Hoofdweg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>