Maatschappelijke voorzieningen Schouwen-Duiveland!

schouwen-duiveland

BURGH HAAMSTEDE  - Denkt u op 19 of 26 mei mee over de maatschappelijke voorzieningen op Schouwen-Duiveland? De wereld om ons heen verandert: het internet en andere digitale middelen ondersteunen ons steeds vaker bij ons dagelijkse leven, we hebben te maken met jongeren die wegtrekken om te gaan studeren en een steeds ouder wordende samenleving.

Dit zijn veranderingen die we niet kunnen tegen gaan maar die wel invloed hebben op bijvoorbeeld onze voorzieningen. Want aan welke maatschappelijke voorzieningen (scholen, ontmoetingsruimten, musea, sportclubs etc.) is er behoefte om op ons eiland goed te kunnen wonen, werken en verblijven? Om de kansen te kunnen pakken als deze zich voordoen hebben we een goed doordacht plan nodig. Voor de inhoud van dat plan hebben we uw hulp, inwoners organisaties en verenigingen, nodig. Wij zijn slechts één van de partijen die actief is op het gebied van voorzieningen. Denk aan onze taak op het gebied van onderwijshuisvestiging, zorg en welzijn en de subsidies die we geven. Omdat we het toekomstplan samen met u willen opstellen nodigen we u uit om met ons mee te denken in een bijeenkomst.

Wat gaan we doen?

Tijdens de bijeenkomst willen we informatie verzamelen voor de nota maatschappelijke voorzieningen. Dit doen we door met elkaar in gesprek te gaan over wat we nodig hebben, hoeveel, voor wie en waar. Later willen we ook samen met u aan de slag in de uitvoering.

Tijden en locaties

We organiseren over dit onderwerp twee dezelfde avonden. Op dinsdag 19 mei bent u welkom in dorpshuis De Schutse, Julianastraat 22 in Burgh-Haamstede en op dinsdag 26 mei in Ons Dorpshuis, Poststraat 20 in Nieuwerkerk. De avonden starten om 19.00 uur. Om mee te denken en te doen hoeft u zich maar voor een bijeenkomst aan te melden.

Aanmelden

Burgh-Haamstede

Voor de bijeenkomst op 19 mei in Burgh-Haamstede kunt u zich aanmelden tot en met maandag 18 mei:

Nieuwerkerk

Voor de bijeenkomst op 26 mei in Nieuwerkerk kunt u zich aanmelden tot en met maandag 25 mei.

Informatie en vragen

Om alvast een eerste indruk te krijgen van het voorzieningenniveau op Schouwen-Duiveland, de trends en ontwikkelingen en de mogelijke gevolgen kunt u het onderzoek van onderzoeksbureau Scoop nalezen op onze website. Daarnaast verschijnt er op vrijdag 15 mei een bijlage met heel veel informatie in de WereldRegio. Voor vragen kun u terecht bij projectleider Marlys Schild, telefoonnummer (0111) 452 131.

 

Lees ook:Praat mee over de toekomst van het wonen op Schouwen-Duiveland!
Lees ook:Ambulancepersoneel gedropt in bungalowpark
Lees ook:Ook Nieuwjaarsreceptie in Schouwen-Duiveland
Lees ook:Verbrande broodjes zetten woning vol rook!
Lees ook:Brand Burgh-Haamstede!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>