Jochem Myer zet lachende visboer Marijs uit theaterzaal!

lachen

VLISSINGEN / ROTTERDAM – Cabaretier Jochem Myjer heeft afgelopen weekeinde de Vlissingse visboer Henk Marijs uit de theaterzaal gezet. Mejer hangt de lolbroek uit en vindt dat blijkbaar niet zo jofel dat de lachende Zeeuw meer lachers op zijn hand heeft dan hem.

In RTR: Boulevard veegt Albert Verlinde maandag de vloer aan met de vrolijke visboer en neemt het op voor Myjer. Hij beschuldigt Marijs ervan dat hij bewust de publiciteit opzoekt. Temeer omdat zijn dochter fragmenten van het lachen heeft opgenomen. Marijs was in het Rotterdamse Luxor Theater. De lach van Marijs was eerder uitgeroepen tot de leukste van Nederland. In de pauze van de show hoorde hij dat er gestopt moest worden met hard lachen of niet meer in de zaal kijken. Hij moest het dus uiteindelijk doen met een televisiescherm in de foyer.

 

 

Lees ook:Bløf start theatertournee ‘Later Als Ze Groter Zijn’!
Lees ook:Kerst2017 (11): Lachen met de Toff Crazy X-mas Show
Lees ook:Thomas en het Circus in Middelburg!
Lees ook:Dethon Terneuzen bemoeit zich met Haagse politiek
Lees ook:Nieuwe cd Bløf!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jochem Myer zet lachende visboer Marijs uit theaterzaal!

  1. geros

    Henk lacht nou eenmaal en is niet de zaal uitgezet maar hem is verzocht in de foyer verder te kijken omdat Jochum uit zijn concentratie werd gehaald. Dat is een andere versie als dat die van die azijnzuur zeikerige relnicht van een Albert Verlinde doet voorkomen. Na afloop van de voorstelling heeft Jochum onder het genot van een biertje nog uitgebreid met Henk zitten praten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>