Resultaten inwonerpanel: horecabeleid!

middelburg logo

MIDDELBURG – De eerste Middelburgse peiling met het nieuwe online inwonerpanel is afgelopen maand uitgevoerd. In deze peiling zijn de deelnemers gevraagd naar de beleving van de horeca in Middelburg.

219 inwoners hebben de vragenlijst ingevuld. Hierbij treft u in de belangrijkste resultaten aan. Na de zomer gaat de gemeente in gesprek met (horeca)ondernemers en inwoners hoe zij hier invulling aan kan geven.

Hierna wordt een nieuw horecabeleidsplan geschreven dat een antwoord geeft op de vragen hoe we het horecabeleid in Middelburg naar een kwalitatief hoger niveau kunnen brengen en welke acties daarvoor nodig zijn.

Resultaten

De onderstaande grafiek laat zien dat het Middelburgse horeca-aanbod overwegend als voldoende tot goed wordt ervaren.Benieuwd naar alle resultaten van de peiling? Alle resultaten staan in één overzicht dat u hier aantreft (pdf, 185 kB).

Bent u het met deze bevindingen eens, of juist niet? Laat bij een volgende peiling ook uw stem horen en meld u aan voor het inwonerpanel.

Grafiek inwonerpanel

Uw mening telt!

De gemeente Middelburg wil graag weten wat uw mening is over (onderwerpen die er spelen in) uw gemeente. Wilt u meedenken over onderwerpen die er in uw buurt spelen? Meld u dan nu (gratis) aan voor het online inwonerpanel van de gemeente Middelburg. Met uw deelname krijgt de gemeente een nog beter beeld van wat er leeft in de Middelburgse samenleving en kan zij haar beleid of activiteiten daar beter op afstemmen.

Drie keer per jaar; vrijwillig en anoniem

Het online panel is bedoeld als aanvulling op de bestaande (fysieke) manieren waarop naar de mening van inwoners wordt gevraagd zoals via werkgroepen en klankbordgroepen. U ontvangt ongeveer drie keer per jaar via mail een uitnodiging om online een korte vragenlijst in te vullen. Vragen die we u bijvoorbeeld kunnen voorleggen gaan over communicatie, dienstverlening, sport, groenvoorziening of andere actuele onderwerpen. Deelname aan het panel is anoniem en verplicht u tot niets; u kunt zich op elk moment afmelden.

Ga naar zeepeil.nl en meld u aan

Alle inwoners van de gemeente Middelburg van achttien jaar en ouder kunnen deelnemen. Het inwonerpanel is een initiatief van de gemeente Middelburg. Scoop voert via www.zeepeil.nl de peilingen uit. U kunt zich aanmelden viawww.zeepeil.nl, daarna kiest u voor ‘Inschrijven’. Hierna wordt een aantal algemene gegevens van u gevraagd waarna u in de vragenlijst kunt kiezen of u alleen meedoet aan het inwonerpanel van uw gemeente of aan alle peilingen. In dat laatste geval doet u ook mee aan ZEEpeil van Scoop zelf wat een reeds bestaand Zeeuws online opiniepanel is.

Lees ook:Resultaten inwonerpanel over wonen!
Lees ook:Dienstverlening: denkt u mee met het online inwonerpanel?
Lees ook:Denkt u mee met het online inwonerpanel?
Lees ook:Online opiniepannel!
Lees ook:Resultaten inwonerpanel over dienstverlening!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>