Afscheid gedeputeerde George van Heukelom!

boeket bloemen 3

MIDDELBURG - George Van Heukelom nam afgelopen donderdagmiddag tijdens een bijeenkomst in de Nieuwe Kerk in Middelburg na 12 jaar afscheid als gedeputeerde voor de provincie Zeeland. Een korte impressie.

De bijeenkomst begon met een minisymposium over het thema ‘Hoe kan Zeeland de maatschappelijke uitdagingen aangaan?’ Minister Schippers kon niet aanwezig zij,n maar had een mooie videoboodschap voor George.

De Zeeuwse Commissarispenning

De commissaris van de Koning had een verrassing in petto: de Zeeuwse Commissarispenning voor bijzondere verdiensten. Deze penning wordt uitgereikt aan personen die meerdere jaren verdienstelijk zijn geweest voor de Zeeuwse samenleving of die werkzaamheden hebben verricht die van bijzondere waarde zijn voor de Zeeuwse samenleving.

Creatief, toewijding, betrokkenheid

Ook spraken de heer Hettinga van Arriva Nederland, mevrouw Oomen van de UCR, zorg- en recreatieondernemer de heer Van Koeveringe en dijkgraaf en oud-gedeputeerde de heer Poppelaars hem toe. Ze prezen George om zijn creativiteit, toewijding, betrokkenheid, vasthoudendheid en overtuigingskracht. Waar hij extra waardering voor kreeg was dat hij met andere ogen naar zaken kon kijken en zich ook inspande voor zaken waar het niet de eerste verantwoordelijkheid van de Provincie is maar wel het belang van Zeeland werd gediend.

George reageerde daarna op de gegeven toespraken.

Lees ook:Zeeuwse commissarispenning!
Lees ook:Zeeuwse Commissarispenning!
Lees ook:Zeeuwse Commissarispenning voor Tjeu van Mierlo!
Lees ook:Gedeputeerde Van Heukelom heeft de smaak te pakken
Lees ook:Gedeputeerde Van Heukelom: Admiraal de Ruyterziekenhuis heeft financieel gerotzooid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>