Maandag vluchtelingenopvang Cadzand!

asielzoekers

SLUIS – “Zojuist hebben wij van het COA de bevestiging ontvangen dat vanaf maandag a.s. de crisisnoodopvanglocatie in Cadzand nodig is voor de 72-uurs opvang van vluchtelingen”, meldt een woordvoerder van de gemeente Sluis zaterdagavond.

“Hoeveel mensen er precies komen, welke achtergrond zij hebben en hoe laat zij aankomen, horen wij morgen. Wij bereiden ons voor op de opvang en verzorging van maximaal 200 personen. Zondag en maandag wordt de sporthal in orde gemaakt. Dit betekent dat vanaf morgen (zondag) alle activiteiten in de sporthal, de kantine en op de sportvelden worden geannuleerd. Over de informatiebijeenkomst Cadzand-Bad volgt een aparte brief aan de betrokkenen.

Kijk voor antwoorden op veelgestelde vragen ophttp://www.gemeentesluis.nl/Nieuws_en_Activiteiten/Nieuws/Nieuwsdossiers/Crisisnoodopvang_vluchtelingen. Er is een publieksinformatienummer geopend, tel. 0117 – 457 123. Dit nummer is morgen bereikbaar van 16.00 tot 18.00 uur. Vanaf maandag is het nummer gedurende de hele opvangperiode 24 uur per dag bereikbaar voor dringende zaken.”

Lees ook:Crisisnoodopvang Cadzand naar Vlissingen!
Lees ook:Informatiebijeenkomst Cadzand!
Lees ook:Ontwikkelingen Cadzand-Bad!
Lees ook:Informatiebijeenkomst Cadzand-Bad!
Lees ook:Crisisnoodopvang vluchtelingen Kapelle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>