Tegenstanders vluchtingenopvang Vlissingen blijven rustig!

bedden

VLISSINGEN – De 200 vluchtelingen die sinds zaterdag worden opgevangen in de Vlissingse sporthal Baskenburg hebben een relatief rustige nacht doorgemaakt. Tegenstanders van de opvang hebben zich eveneens rustig gehouden. Van incidenten was geen sprake.

Sinds de actie in Woerden en andere initiatieven van tegenstanders in ons land houden verschillende Zeeuwen hun hart vast. Vlissingse Anita: “Als dat maar goed gaat. Ik ken genoeg Vlissingers die boos zijn dat er vluchtelingen worden opgevangen.” Kees Termaat meldt: “Ik ben voor hulp aan vluchtelingen, maar dan in de eigen regio. Hier zijn ook veel dak- en thuislozen en mensen die op een huis wachten. En dan moeten we niet zoveel geld aan de vluchtelingen gaan uitgeven.” Marieke: “Goed dat de vluchtelingen in Vlissingen worden opgevangen. Wat mij betreft zijn ze welkom.”

Lees ook:Vluchtingen Vlissingen! UPDATE
Lees ook:Komst asielzoekercentrum Vlissingen onzeker!
Lees ook:LPV: Mogelijk géén Vluchtelingen in Vlissingen!
Lees ook:Crisisnoodopvang vluchtelingen Westerschouwen
Lees ook:Veel reacties Vlissingse hulp vluchtelingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>