Vlissingen werkt aan ICT: dienstverlening tijdelijk beperkt!

laptop

VLISSINGEN -  Alle computerprogramma’s waar de gemeente Vlissingen gebruik van maakt worden overgezet naar een nieuwe, verbeterde ICT-omgeving. Omdat dit een grote klus is en invloed heeft op verschillende programma’s waar we mee werken, is onze dienstverlening van dinsdag 11 tot en met zondag 15 november 2015 beperkter dan u van ons gewend bent.

Formulieren website niet beschikbaar

Van dinsdag 11 tot en met zondag 15 november kunt u geen gebruik maken van onze digitale formulieren op de website. Uiteraard bent u wel gewoon welkom in het stadhuis om zaken aan te vragen of te regelen. Telefonisch zijn we ook gewoon bereikbaar. Let op: vrijdag 13 november zijn we de hele dag gesloten. Het mailverkeer ligt stil en ook kunt u geen digitale formulieren gebruiken op de website. De mails die wij vrijdag 13 november binnenkrijgen worden bewaard en vanaf maandag 16 november in behandeling genomen. Heeft u echt dringende vragen? Laat het ons weten viaFacebook of Twitter.

Maandag 16 november weer bereikbaar

Vanaf maandag 16 november zijn de balies in het stadhuis weer open en kunt u de formulieren op de website weer gebruiken.

Spoedaanvragen

Spoedaanvragen voor reisdocumenten en rijbewijzen voor aanvragen die gedaan zijn op donderdag 12 november kunt u pas maandag 16 november ophalen. Op vrijdag 13 november zijn helemaal geen aanvragen mogelijk.

Lees ook:Vlissingen werkt aan ICT!
Lees ook:Regel zaken online
Lees ook:Geen reisdocumenten Vlissingen!
Lees ook:Vlissingen digitaal stoort!
Lees ook:Middelburg: beperkte dienstverlening!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>