ADRZ: NORO-virus onder controle!

adrz

GOES - Het Noro-virus dat heerste op de afdeling neurologie/geriatrie in de Goese locatie van het ADRZ heeft zich niet verder uitgebreid. Afgelopen maandag kampten één patiënt en drie medewerkers met de verschijnselen van het virus. Om die reden is maandagochtend besloten de afdeling nog gedurende minimaal 24 uur gesloten te houden. Acute neurologische en geriatrische patiënten worden opgenomen op de Acute Opname Afdeling.

De aanwezigheid van het zeer besmettelijke Noro-virus werd woensdag vastgesteld. Sinds vrijdagavond geldt een opnamestop voor de afdeling neurologie/geriatrie. Het ADRZ heeft direct diverse maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, zoals extra hygiëne en beperkingen voor het aantal bezoekers. De maatregelen hebben ertoe geleid dat de situatie onder controle is.

Vandaag, dinsdag 10 november, wordt bekeken of de afdeling weer kan worden vrijgegeven.

Lees ook:ADRZ sluit afdeling Neurologie/Geriatrie vanwege NORO-virus!
Lees ook:ADRZ vangt langste griepepidemie van afgelopen 20 jaar op!
Lees ook:Virus in netwerk gemeente Borsele! UPDATE
Lees ook:MRSA-verspreiding bij ADRZ onder controle!
Lees ook:ADRZ MSRA-vrij!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>