Veere rond de feestdagen!

veere logo winter

DOMBURG -

de feestdagen

foto molen kerstkaart gemeente Veere 2015

DOMBURG – Gewijzigde openingstijden en informatie in de gemeente Veere rondom de feestdagen:

Gemeentehuis en Porthos

De openingstijden van 24 december tot en met maandag 4 januari 2016 van het gemeentehuis zijn:

  • donderdag 24 december zijn wij gesloten om 12.00 uur
  • vrijdag 25 december, eerste kerstdag, zijn wij gesloten
  • donderdag 31 december zijn we gesloten om 12.00 uur
  • vrijdag 1 januari, nieuwjaarsdag, zijn wij gesloten
  • maandag 4 januari zijn we geopend vanaf 10.30 uur.

Wel kunt u een afspraak maken.

Op andere dagen gelden onze gewone openingstijden:

  • maandag tot en met woensdag van 9:00 tot 17:00 uur
  • donderdag van 9:00 tot 20:00 uur
  • vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.

Milieustraat

De milieustraat is op donderdag 24 december en donderdag 31 december open tot 15.00 uur. Op 2 januari is de milieustraat open. Voor meer informatie kunt u kijken op www.zrd.nl of bel naar (0900) 4433 333.
 

Geboorteaangifte/hielprikje

Geboorteaangifte moet altijd binnen drie werkdagen na de geboortedag gebeuren. Daarbij tellen de weekenden, 25 december 2015 en 1 januari 2016 niet mee.

Voor het op tijd uitvoeren van het hielprikje en de gehoorscreening is het belangrijk dat u de geboorte direct meldt bij de GGD via: [email protected]. Deze instantie zorgt ervoor dat de onderzoeken op tijd worden uitgevoerd. Op werkdagen kunt u hiervoor ook bellen naar (0113) 249 315. Kijk voor informatie op de website van de GGD.

U moet nog wel geboorteaangifte doen! Dat doet u in de geboortegemeente. Voor de openingstijden en meer informatie van de gemeente Goes kijkt u op www.goes.nl. Onze openingstijden staan bovenaan deze pagina.

Ophalen huishoudelijk afval

Wijziging legen afvalcontainers

  • Op vrijdag 25 december, eerste kerstdag, wordt er geen afval opgehaald in Aagtekerke, Domburg, Grijpskerke en Meliskerke. Het restafval wordt opgehaald op woensdag 30 december.
  • Op vrijdag 1 januari, nieuwjaarsdag, wordt er geen afval opgehaald in Aagtekerke, Domburg, Grijpskerke en Meliskerke. Het gft-afval wordt op zaterdag 2 januari opgehaald.

Inzamelen drankenkartons

Vanaf 1 januari 2016 worden in de gemeente Veere ook de drankenkartons gescheiden ingezameld. Informatie hierover vindt u op:www.hedra.nl.

Sluitingstijden horecagelegenheden

Tijdens de nacht van oud op nieuw gelden geen sluitingstijden voor horecagelegenheden in onze gemeente.

Vuurwerk, vreugdevuren, carbidschieten en vuurwerkafval

Vuurwerk

Om de overlast van vuurwerk te verminderen is vorig jaar het Vuurwerkbesluit aangepast. Particulieren mogen alleen vuurwerk afsteken op 31 december 2015 vanaf 18.00 uur tot 1 januari 2016 02.00 uur.

Carbidschieten of vreugdevuur

Carbidschieten mag alleen op 31 december van 10.00 tot 17.00 uur en moet minstens veertien dagen van te voren bij de gemeente worden gemeld. Ook vreugdevuren moet u veertien dagen van te voren melden. Voor informatie en melden kunt u contact opnemen met Hans van den Broeke via e-mailadres [email protected].

Vuurwerkafval

Vuurwerk afsteken kan leuk zijn, maar geeft ook enorm veel troep. Vuurwerkresten, soms met gevaarlijke korte lontjes, verpakkingen en lege flessen zijn niet te voorkomen. Maar opruimen kunnen we het wel. De gemeente roept daarom iedereen op om het (eigen) vuurwerkafval in de straat direct na oud en nieuw op te ruimen.

Kerstboom ophalen

U kunt uw kerstboom op laten halen bij het grof tuinafval. De boom wordt dan op 14 januari 2016 opgehaald. U moet ons wel van te voren laten weten dat u uw kerstboom wilt laten ophalen. Dit kan via telefoonnummer (0118) 555 444 of e-mailadres [email protected]. Of vul direct het digitale formulier melding grofvuil in.

Nieuwjaarsreceptie

Het gemeentebestuur nodigt  alle inwoners, vertegenwoordigers van instellingen, kerkbesturen, stads- en dorpsraden, bedrijven, organisaties en andere belangstellenden uit op de nieuwjaarsreceptie op maandag 4 januari van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis in Domburg.

Lees ook:Gemeente Veere rond feestdagen
Lees ook:Ook vrije Kerstdagen in Veere
Lees ook:Gemeente Veere tijdens de feestdagen!
Lees ook:Wijzigingen openingstijden rond feestdagen
Lees ook:Gewijzigde openingstijden gemeente Veere!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>