Alcoholcontroles!

politieauto 2

 WEMELDINGE / GOES – De politie heeft  de avond en nacht van zaterdag op zondag werden alcoholcontroles gehouden in Wemeldinge en Goes.

In Wemeldinge werd tussen 21.30 en 24.00 uur gecontroleerd op de Boulevard. In totaal werd van 46 bestuurders een blaastest afgenomen. Een 51-jarige man uit Lille in België had net teveel gedronken om nog te mogen rijden. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van een uur. Ook een 38-jarige vrouw uit Biezelinge blies net boven de limiet. Zij kreeg een rijverbod van twee uur en eveneens een proces-verbaal.

Stopteken genegeerd

Daarna verplaatste de controle zich naar Goes. Tussen 01.00 en 03.30 uur werden op de Albert Joachimikade 45 bestuurders aan een blaastest onderworpen. Hierbij constateerde de agenten dat er geen overtreders waren. Een automobilist vond het nodig om keihard langs de controleplaats te scheuren en een stopteken te negeren. Het kenteken van deze personenauto is opgenomen en er wordt een onderzoek ingesteld naar de bestuurder van de auto. Hij kan een boete tegemoet zien en zijn gegevens worden vastgelegd in het bedrijfsprocessensysteem van de politie.

 

Lees ook:Drankrijder blaast!
Lees ook:Alcoholcontroles!
Lees ook:Carnavalscontrole!
Lees ook:Dronken bestuurders!
Lees ook:Verkeerscontroles!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>