Benefietconcert voor kermisechtpaar na brand!

VLISSINGEN – Er komt zaterdag 13 februari in de Vlissingse Machinefabriek een benefietconcert voor kermisachtpaar Karel en Lenie van der Linden. De Vlissingsers zagen eerder hun levenswerk verbranden.

Het concert moet het tweetal van extra geld voorzien. Naast een kinderprogramma met Chloe’s Toverkast (13.00-13.30 uur en 14.00-14.30 uur, met een Meet and Greet, schminken, springkussens, draaimolen, draaiorgel en pannenkoeken bakken, zijn er muzikale optredens van  Wild May West (15.00-16.00 uur), [email protected] (16.30-17.30 uur), Woodworks (18.00-19.00 uur), Starlight (19.30-20.30 uur), 5-o-Matics (21.00-22.00 uur) en als afsluiter Deze Zeeuwse Band en J&J 2 Men Company (22.30-23.45 uur).

Entree: 5 euro. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.

Voorverkoop: Vlissingen: Bij Primera, Uw Marktkraampje, tabakshop Sisters en De Rode Pilaren

Oost-Souburg: Bij Primera

Middelburg: Bij Kippie, BD Store en De Rode Pilaren.

Lees ook:Kerst2017 (9): Oh Dennenboom, oh Dennenboom, in Vlissingen hebben ze Wonderstroom
Lees ook:Studio KIS doet mee aan openingsshow 2e Playing For Culture festival!
Lees ook:BLØF weer op tournee!
Lees ook:Benefietconcert voor Ambon!
Lees ook:Vlissingse kermis gaat knallen met vuurwerk en optreden Concurrent!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>