Veroorzakers crash op de vlucht!

scootergastje

TERNEUZEN – Een jongeman en een meisje zijn afgelopen vrijdag aangehouden na een aanrijding op de Terneuzense Evertsenlaan.

Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur. Een 35-jarige inwoner uit Terneuzen reed met een personenauto over de Evertsenlaan richting de Katspolderlaan. Toen hij een stilstaande bromfiets passeerde, reed deze plotseling de weg op, waarna een aanrijding ontstond. Toen de automobilist uitstapte, reed de bromfietser snel weg richting het dierenasiel. De Terneuzenaar zette de achtervolging in, waarna de bromfietser stopte, de brommer tegen een hek zette en wegrende.

Belediging

De politie werd gewaarschuwd. Toen agenten bij het ongeval kwamen, werd een van de agenten door een meisje uitgescholden. Deze 15-jarige inwoonster uit Sluiskil werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Terneuzen gebracht. Daar werd ze verhoord. Ze mocht rond 22.00 uur het politiebureau verlaten met een boete van 150 euro.

Signalement

Andere agenten zagen bij winkelcentrum Zuidpolder een jongeman staan, die aan het signalement voldeed van de gevluchte bromfietser. Hij werd aangehouden, omdat hij er na de aanrijding vandoor was gegaan. Deze 19-jarige jongeman uit Sluiskil en de bromfiets werden voor verder onderzoek ook naar het politiebureau in Terneuzen gebracht. Daar bleek dat hij ook geen rijbewijs had. Hij werd verhoord en mocht rond 22.00 uur het politiebureau verlaten met een boete van 350 euro.

Lees ook:Agressieveling in zwembad!
Lees ook:Gastje betaalt met vals vijftigje!
Lees ook:Politie neemt vleesmes bij bromfietser in beslag
Lees ook:Dronken bestuurder in winkel opgepakt!
Lees ook:Criminelen gearresteerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>