Nieuwbouw Verlengde Bonedijkestraat!

verlengde bonendijkestraat

VLISSINGEN - Bij de gemeente Vlissingen is een ontwerpplan ingediend voor de bouw van 14 koopwoningen in de Verlengde Bonedijkestraat. Het gaat om de locatie waar voorheen schoolgebouwen en gebouwen van de Kinderopvang Walcheren stonden. Op dinsdag 5 april  is er van 16.00-19.00 uur een inloopbijeenkomst in de hal van het stadhuis over dit plan. Medewerkers van de gemeente en de ontwikkelaar zijn aanwezig om uw eventuele vragen te beantwoorden. U kunt tot 1 mei 2016 schriftelijk een reactie indienen.

Het plan is ingediend door P&S Projectontwikkeling Vastgoed uit ’s Gravenpolder. De gronden hebben de bestemming ‘maatschappelijke doeleinden’. Het bouwen van woningen voldoet niet aan deze bestemming.

Woningbouw mogelijk maken

Het college van burgemeester en wethouders wil de gemeenteraad voorstellen om de bestemming van deze gronden te wijzigen, zodat woningbouw mogelijk wordt.

De tekeningen liggen in de hal van het stadhuis ter inzage.

Zie voor meer informatie de projectpagina.

Lees ook:Nieuwbouw Vlissingen!
Lees ook:Bestemmingsplan Baljuwlaan en Pierssenspolderstraat Sluiskil!
Lees ook:Nieuw strandpaviljoen Kon-Tiki!
Lees ook:Erfpacht uitgifte ook voor bedrijventerreinen!
Lees ook:Informatiebijeenkomst herinrichting Rozengracht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>