Drankrijder ziet eekhoorn en slaat over de kop….

MIDDELBURG - Surveillerende agenten kwamen tijdens hun dienst afgelopen maandag rond 3.50 uur op de Middelburgse Schroeweg een personenauto tegen die op zijn kop lag. De bestuurder, een 32-jarige man uit Rucphen, bleek gedronken te hebben. Volgens de man was een eekhoorn de boosdoener van de crash!

Uit verklaringen bleek dat de bestuurder waarschijnlijk een uitwijkmanoeuvre had gedaan. Zelf verklaarde hij een eekhoorn gezien te hebben. Vervolgens belandde de auto tegen de vangrail en sloeg over de kop. De dienders lieten de man blazen. De verdachte blies 595 ug/l ruim twee maal de toegestane hoeveelheid. Daarop is de man aangehouden en zijn rijbewijs direct ingevorderd. Na verhoor is hij met een proces-verbaal en zonder rijbewijs heengezonden.

Lees ook:Dronkenlap op de vlucht na aanrijding
Lees ook:Dronken de sloot in….!
Lees ook:Drankrijder zonder rijbewijs!
Lees ook:Dronken Pool zonder rijbewijs van de weg gehaald!
Lees ook:Dronken automobilist ramt lantaarnpaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>