Eerste inspiratiebijeenkomst buitensport!

beachvolleybal blog

DOMBURG – De gemeente Veere is gestart met het proces voor de verlenging privatiseringsovereenkomsten voetbalcomplexen. Dit is nodig omdat een aantal erfpachtovereenkomsten met voetbalverenigingen afloopt. In die overeenkomsten is sprake van gedeeltelijke privatisering (opstallen en veldmeubilair).

Het onderhoud van de velden bleef een verantwoordelijkheid van de gemeente. Met de voetbalverenigingen zijn erfpachtovereenkomsten afgesloten met een duur van 5 jaar. De gemeente wil bij de verlenging ook het veldonderhoud betrekken.
Voordat er nagedacht kan worden over de verlenging en de privatisering van het veldonderhoud wil de gemeente eerst een bredere verkenning op de buitensport. Er liggen namelijk kansen en uitdagingen voor de toekomst. Vervolgens is de vraag wat voor accommodatie hiervoor nodig is. Daarom wordt er op donderdagavond 21 april een eerste inspiratiebijeenkomst gehouden. Besturen van voetbalverenigingen zijn welkom, maar ook bijvoorbeeld andere sportaanbieders en stads- en dorpsraden. Het definitieve programma is nog niet bekend. Meer informatie volgt via de verenigingen, maar ook via de website en social media.

Te downloaden:

Document download informatie:

  • Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader

Lees ook:Brede verkenning buitensport
Lees ook:Sportklimaat!
Lees ook:Gezocht: deskundige Goese papa’s en mama’s
Lees ook:Afscheid oud-wethouder de Bat!
Lees ook:Borsele zoekt burgemeester!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>