Klussen en kuisen in Nieuw Namen!

schoonmaakspullen

NIEUW-NAMEN - In Nieuw Namenis vrijdag 15 april  een zogenaamde klus- en kuisdag plaats. Onder de regie van de Dorpsraad Nieuw Namen worden de mouwen opgestroopt. De leden van de dorpsraad krijgen hulp van diverse vrijwilligers. Ook de leerlingen van Basisschool Sint Jozef helpen een handje. Daarnaast springen ook medewerkers van Gemeentewerken bij.

Er worden diverse klusjes opgepakt deze dag. Zo wordt onder andere het zwerfvuil opgeruimd en worden afvalbakken, zitbanken en speeltoestellen schoon gemaakt. Onder de speeltoestellen wordt boomschors aangebracht en een aantal zitbankjes wordt opnieuw in de verf gezet. Daarnaast worden her en der kleine verzakkingen in bestrating hersteld. Op het Cantecleerplein en nabij de voetbalvelden wordt onkruid verwijder in de plantvakken, waarna deze worden voorzien van nieuwe planten.

Wethouder Diana van Damme verricht om 8.30 uur de officiële opening van de klus- en kuisdag in Gemeenschapscentrum De Kauter. Om 9.00 uur wordt gestart met klussen en kuisen. Er wordt gewerkt tot het middaguur.

Lees ook:Klussen en kuisen!
Lees ook:Onkruidbestrijding
Lees ook:Onkruid te lijf!
Lees ook:Speeltoestellen Torteltuin!
Lees ook:Nieuwe beplanting!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>