96 Zeeuwse Koninklijke onderscheidingen!

 

MIDDELBURG – Bij de Algemene Decoratiegelegenheid 2016 zijn binnen de provincie Zeeland in totaal 96 Koninklijke onderscheidingen verleend.

De verdeling is als volgt: 86 x Lid in de Orde van Oranje-Nassau, 10 x Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Vorig jaar zijn er bij de algemene gelegenheid 80 onderscheidingen verleend.

Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan:

Naam Tus. Voorletters M/V Woonplaats Gemeente Verleende onderscheiding Ameele van den J.P. heer Terneuzen Terneuzen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Andela A.B. heer s-Gravenpolder Borsele Lid in de Orde van Oranje-Nassau Augustijn R.R. heer Oostkapelle Veere Lid in de Orde van Oranje-Nassau Beijer K. heer Middelburg Middelburg Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Beleir De L.G.P. heer Westdorpe Terneuzen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Belzen van C. heer Vlissingen Vlissingen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Bendegom- van Hekezen van A. mevrouw Sint-Annaland Tholen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Berrevoets L.A. heer Noordwelle Schouwen-Duiveland Lid in de Orde van Oranje-Nassau Blokpoel-Louws J. mevrouw Middelburg Middelburg Lid in de Orde van Oranje-Nassau Boone-Kwak G.K. mevrouw Middelburg Middelburg Lid in de Orde van Oranje-Nassau Bosscher-Vos M. mevrouw Hulst Hulst Lid in de Orde van Oranje-Nassau Breepoel L. heer Hoek Terneuzen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Brouwer C.J. heer s-Heer Hendrikskinderen Goes Lid in de Orde van Oranje-Nassau Buiter H. heer Veere Veere Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Cappon-Cijsouw J.H. mevrouw Breskens Sluis Lid in de Orde van Oranje-Nassau Corijn-de Waal C.N.M. mevrouw IJzendijke Sluis Lid in de Orde van Oranje-Nassau Daniëlse J.M. heer Aardenburg Sluis Lid in de Orde van Oranje-Nassau Deurwaarder-Geensen den E.S.H. mevrouw Terneuzen Terneuzen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Dijk van P. heer s-Gravenpolder Borsele Lid in de Orde van Oranje-Nassau Dijke van M.J. heer Kapelle Kapelle Lid in de Orde van Oranje-Nassau Dijke van J. heer Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland Lid in de Orde van Oranje-Nassau Dijkgraaf D.T. heer Terneuzen Terneuzen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Dousma P.F. heer Kapelle Kapelle Lid in de Orde van Oranje-Nassau Eckhardt H.M. heer Kapelle Kapelle Lid in de Orde van Oranje-Nassau Endt van der D.M.J. heer Sas van Gent Terneuzen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Eversdijk N. heer Kapelle Kapelle Lid in de Orde van Oranje-Nassau Galle A.P. heer Aardenburg Sluis Lid in de Orde van Oranje-Nassau Galle-van Morrelgem M.L. mevrouw Aardenburg Sluis Lid in de Orde van Oranje-Nassau Glopper de M.C. heer Ellemeet Schouwen-Duiveland Lid in de Orde van Oranje-Nassau Goud C.M. heer Waarde Reimerswaal Lid in de Orde van Oranje-Nassau Gunter J. heer Goes Goes Lid in de Orde van Oranje-Nassau Gunter-Knulst J.M. mevrouw Goes Goes Lid in de Orde van Oranje-Nassau Harten van H. heer Zierikzee Schouwen-Duiveland Lid in de Orde van Oranje-Nassau Harten-Kapteijn van T. mevrouw Zierikzee Schouwen-Duiveland Lid in de Orde van Oranje-Nassau Heule C.J. heer Bruinisse Schouwen-Duiveland Lid in de Orde van Oranje-Nassau Hoorn van A.F. heer Middelburg Middelburg Lid in de Orde van Oranje-Nassau Houg H.J.J. heer Goes Goes Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Houten van den J. mevrouw Scharendijke Schouwen-Duiveland Lid in de Orde van Oranje-Nassau Jille S. heer Goes Goes Lid in de Orde van Oranje-Nassau Jong de H. heer Goes Goes Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Jonge de J.M. heer Kapelle Kapelle Lid in de Orde van Oranje-Nassau Jonge-de Graaf de J.C. mevrouw Ellemeet Schouwen-Duiveland Lid in de Orde van Oranje-Nassau Joosse-van de Water J.A. mevrouw Middelburg Middelburg Lid in de Orde van Oranje-Nassau Kamerling A. heer Middelburg Middelburg Lid in de Orde van Oranje-Nassau Klooster H.P. heer Breskens Sluis Lid in de Orde van Oranje-Nassau Koeijer de P.M. heer Brouwershaven Schouwen-Duiveland Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Koeman-Zweedijk J.F. mevrouw Waarde Reimerswaal Lid in de Orde van Oranje-Nassau Kok de F.J. heer Wemeldinge Kapelle Lid in de Orde van Oranje-Nassau Koning de C.P.G. heer Oud-Vossemeer Tholen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Koopman P. heer Goes Goes Lid in de Orde van Oranje-Nassau Koopman-Sietsma N. mevrouw Goes Goes Lid in de Orde van Oranje-Nassau Kramer H.A. heer Goes Goes Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Liere van W.N. heer Middelburg Middelburg Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Lievense P. heer Aagtekerke Veere Lid in de Orde van Oranje-Nassau Lolkema-Bakker T.G. mevrouw Terneuzen Terneuzen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Mackintosh S.A. heer Kapelle Kapelle Lid in de Orde van Oranje-Nassau Mattheeuws T.G.M. heer Axel Terneuzen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Meedendorp M.P. heer Arnemuiden Middelburg Lid in de Orde van Oranje-Nassau Menu C.M.W.M. mevrouw Hulst Hulst Lid in de Orde van Oranje-Nassau Moelker M.M.L. mevrouw Philippine Terneuzen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Moens-Jobse C. mevrouw Aagtekerke Veere Lid in de Orde van Oranje-Nassau Noët- de Jaeger D.L.M. mevrouw Westdorpe Terneuzen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Oldenziel R.F.E. heer Terneuzen Terneuzen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Oosthoek L.J. heer Schoondijke Sluis Lid in de Orde van Oranje-Nassau Ouwendijk-Stechweij C.A. mevrouw Goes Goes Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Ouwens C.W. heer Oosterland Schouwen-Duiveland Lid in de Orde van Oranje-Nassau Ouwens-Moret L. mevrouw Oosterland Schouwen-Duiveland Lid in de Orde van Oranje-Nassau Pollet A.P.A. heer Sint Jansteen Hulst Lid in de Orde van Oranje-Nassau Poorter-de Schepper de R.M.A. mevrouw Hulst Hulst Lid in de Orde van Oranje-Nassau Priemis-van der Welle M. mevrouw Zierikzee Schouwen-Duiveland Lid in de Orde van Oranje-Nassau Quist J. heer Stavenisse Tholen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Quist-Hendrikse M. mevrouw Stavenisse Tholen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Reijngoudt J.J. heer Sint Philipsland Tholen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Rijk-van Zilfhout G.M.C. mevrouw Kapelle Kapelle Lid in de Orde van Oranje-Nassau Rooij de J.A. heer Kapelle Kapelle Lid in de Orde van Oranje-Nassau Schiettekatte-van Putten L. mevrouw Zierikzee Schouwen-Duiveland Lid in de Orde van Oranje-Nassau Simpelaar-Visser P. mevrouw Oostburg Sluis Lid in de Orde van Oranje-Nassau Smitskamp S. mevrouw Middelburg Middelburg Lid in de Orde van Oranje-Nassau Stevense-Boon L.E. mevrouw Middelburg Middelburg Lid in de Orde van Oranje-Nassau Sweere W.R. heer Middelburg Middelburg Lid in de Orde van Oranje-Nassau Tollenaar F. heer Hoek Terneuzen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Tollenaar-Van der Maale W.A. mevrouw Hoek Terneuzen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Uil H. heer Zierikzee Schouwen-Duiveland Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Valk-Moors W. mevrouw Breskens Sluis Lid in de Orde van Oranje-Nassau Ven van de R. heer Middelburg Middelburg Lid in de Orde van Oranje-Nassau Verburg D.A. heer Waarde Reimerswaal Lid in de Orde van Oranje-Nassau Vermeulen W.J. heer Oost-Souburg Vlissingen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Verplanken J.T.P. heer Sas van Gent Terneuzen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Verwei-de Moor J.S. mevrouw Middelburg Middelburg Lid in de Orde van Oranje-Nassau Verwijs C.W. heer Zierikzee Schouwen-Duiveland Lid in de Orde van Oranje-Nassau Wauters A.C. heer Vogelwaarde Hulst Lid in de Orde van Oranje-Nassau Westeinde van ‘t S.M. mevrouw Goes Goes Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Weststrate-Rombouts C.D.M. mevrouw Koudekerke Veere Lid in de Orde van Oranje-Nassau Wielemaker K.W.J. heer Oost-Souburg Vlissingen Lid in de Orde van Oranje-Nassau Wit de F. heer Goes Goes Lid in de Orde van Oranje-Nassau Wolf de C. heer Middelburg Middelburg Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Lees ook:En de Koninklijke lintjes gaan naar….
Lees ook:Ter gelegenheid van Koninginnedag zijn 119 Zeeuwen onderscheiden!
Lees ook:Koninklijke Onderscheiding voor acht inwoners van de gemeente Goes!
Lees ook:Koninklijke onderscheidingen!
Lees ook:Lintjesregen in Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>