Rondvlucht F-35 boven Zeeland!

F35

KAMPERLAND – De F-35 maakt dinsdag 7 juni alsnog een uitgebreide rondvlucht langs typisch Nederlandse bezienswaardigheden en de belangrijkste luchtmachtlocaties. Zo doet het nieuwe jachtvliegtuig de Deltawerken, de molens van Kinderdijk en het centrum van Amsterdam aan.

Let op: of de vlucht doorgaat hangt onder meer af van de weersomstandigheden. Hou hetTwitteraccount van de luchtmacht en @DefensieOnline in de gaten. De geplande rondvlucht van 2 juni is afgelast vanwege het slechte zicht voor het publiek op de grond.

Boven alle markante plekken wordt het gevechtstoestel gefotografeerd vanuit een meevliegende F-16. De vlucht is daarnaast het eerste moment dat het grote publiek kan kennismaken met de F-35. Het toestel komt over op een hoogte van zo’n 1.200 voet (400 meter). Bij de luchtmachtbases is dit lager. Ook de vliegsnelheid is relatief laag.

Lees ook:Schoonmaak winkelgebied!
Lees ook:AVRO Cultuurtoer met Nelleke van der Krogt in Middelburg!
Lees ook:Meest markante Horecaondernemer van Zeeland!
Lees ook:Het nieuwe Goese groene gebied! En we noemen het…?
Lees ook:Helikoptervluchten Watersnoodmuseum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>